|
Поп-КоЯN, Чупа-чупси і САМ-Ріпи, або як <ORDA> в Кіно ходила
|
|
| ma[CHINE] | Дата: Вторник, 04.12.2007, 20:35 | Сообщение # 1 |
![ma[CHINE]](/avatar/05/772609.jpg) Убер Троль
Статус: Offline
| Україна продвігається в ЄвроСоюз, американські діти вчать логарифми, орки проходять тести АйКю, вот і я рішиф йти в ногу з часом і бути культурно-освіченою людиною. Дик вот, 6го грудня в мережі кінотеатрів "Кінопалац" розпочинається показ четвертої частини мегопсихологічного фільмаріка "Пилка". Приймаю заявки людей які хочуть і можуть піти компанією полоскотати залишки від дії японських ужасів і варгентинських серіаліф нервів. Опісля просмотра ожидаєццо культурне обгговорення переглянутого фільма (або просто вбємся пивом). ЗІ Не подумайте шо я зїхав з глузду і створюю безнадійні теми, просто я, як вєчно-пазітівний чувак, знову і знову мушу як коровячу ліпьошку розрухувати тойво форум. Думайте, бдітє... *** Покашо такийво бляцкий список людітьельоф Пилки 4: Мі (Аццке Машинко) HARd (він же Креол Урський) KaizZer (він же Вадьо-злий хірург)
Хто не поставить мені плюс в репутацію, той унітаз баби Роми!
Сообщение отредактировал ma[CHINE] - Среда, 05.12.2007, 23:43 |
| |
|
|
|
|
|
|
| Lana | Дата: Среда, 05.12.2007, 00:34 | Сообщение # 4 |
 _†_п_П_††_п_†_П_
| і я не люблю...... Хотю на Беовульфа
Не кажи, шо мені робити і я не скажу, куди тобі йти ;)
|
| |
|
|
|
|
| Lana | Дата: Среда, 05.12.2007, 07:51 | Сообщение # 6 |
 _†_п_П_††_п_†_П_
| те ж саме можу сказати про Пилу.....
|
| |
|
|
| HARd | Дата: Среда, 05.12.2007, 08:21 | Сообщение # 7 |
|
° Me Smash Human °
| Такими темпами ми нікуда і не підем то.. Муахахаха обрічоннайе на ніудачу діло ))) а теперішні фільми всі поголовно гамно))) ІмХо.. Аніме Рокс -) З.І. Вот якби в нас оновлену Єву показували булоб тру ))))
Самурай без меча подобен самураю с мечом но только без меча
|
| |
|
|
| ma[CHINE] | Дата: Среда, 05.12.2007, 09:02 | Сообщение # 8 |
![ma[CHINE]](/avatar/05/772609.jpg) Убер Троль
| Вибачте мені за наступні слова: Піла - це мего фільм, бо мало ше лишилося в цьому грішному світі фільмів, які можуть полоскотати нерви. Щодо Беовульфа... Тут багацько не скажу, бо бачив тілько трейлери... Отакі фільми я б і назвав аніме, ну вот нахера на Анджеліні Джоллі використовувати той jobanuj capture!? В неї ж і так срака така шо троюмать. А так получився певно ше один мультік... Тай висуватися це творіння 3Д в номінаціях "анімаційний фільм"... Імхо ліпше я 21ший раз подивлюся "300 спартанців" чи пограю в аналогічну гру (Беовульф)... ЗІ Прошу не перетворювати тему в флуд, бо сука накидаю мінусівнах ЗЗІ Якшо не боїтеся, дайте модера в цю тему..)) ЗЗІ: йа унітаз баби Роми, в якому плавало КриветКгО машинко а ти не заганяєшсьо ? мо трошки попустишсьо ?
Хто не поставить мені плюс в репутацію, той унітаз баби Роми!
Сообщение отредактировал ma[CHINE] - Среда, 05.12.2007, 09:15 |
| |
|
|
| HARd | Дата: Среда, 05.12.2007, 09:05 | Сообщение # 9 |
|
° Me Smash Human °
| та Срать машін йдем двоє))) кажу ще мо Данте Подсуітітсо і т.п )))) вони тож хотіли йти були.. раніше ) такшо срать..... Вірьте в сатану)) Мона ще на Резідент Івіль зходити... тож хотілось би то глянути не на компі а на велькому екрані....
Самурай без меча подобен самураю с мечом но только без меча
|
| |
|
|
| Lana | Дата: Среда, 05.12.2007, 09:11 | Сообщение # 10 |
 _†_п_П_††_п_†_П_
| не дам тобі модера Quote (ma|CHINE|) ЗЗЗІ: Беовульф - куль! Не йдіть на Пилку! happy
|
| |
|
|