Среда, 10.06.2026, 02:10

Повернутись на головну
1 Приветствую Вас Гість | RSS  
[ Нові повідомлення  · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Страница 2 из 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Модератор форума: ma[CHINE]  
Поп-КоЯN, Чупа-чупси і САМ-Ріпи, або як <ORDA> в Кіно ходила
ma[CHINE]Дата: Среда, 05.12.2007, 09:14 | Сообщение # 11
Убер Троль
Статус: Offline
Дик відь Обітєль вже пройшла вроді давніше... В мене тоді грошей не було=((
Ше мона сходити на Хітмена, але жаль я його вже бачив на КамРіпі і можу сказати, шо хітмен там трууу, а вот фільмец якись туповатий і бездарно знятий... Але срать, для фанатів Хітмена ваще на всьо насрать...

Хто не поставить мені плюс в репутацію, той унітаз баби Роми!

Сообщение отредактировал ma[CHINE] - Среда, 05.12.2007, 11:26

HARdДата: Среда, 05.12.2007, 09:16 | Сообщение # 12
° Me Smash Human °
Ну то нефарт ))) буде ше шось стояще на шо мона піти) такшо счрать.. но Сночало Пілкооо,.... Йа волосатойее Пілко

Самурай без меча подобен самураю с мечом но только без меча

LanaДата: Среда, 05.12.2007, 09:18 | Сообщение # 13
_†_п_П_††_п_†_П_
huh ну на волосате пилко мені самій цікаво подивитися.......

Не кажи, шо мені робити і я не скажу, куди тобі йти ;)

ma[CHINE]Дата: Среда, 05.12.2007, 09:18 | Сообщение # 14
Убер Троль
Quote (Lana)
не дам тобі модера

Такс, харош флудити і перемальовувати мої пости, бо я сука не обідливий, але злопамятний, і не дай Бог я колись стану моодером десь, де буде хоча б один твій пост

vinsent vinsent vinsent devil vinsent vinsent vinsent

HARdДата: Среда, 05.12.2007, 09:19 | Сообщение # 15
° Me Smash Human °
Реіепт волосатойі пилки... береться пилка ... Люба... потім береться симльне магнітне поле.. в якому милка пробуває десь годину можна більше... потім просто береться метелева стружка, і ставицця коло пилки....вона липне на неї ) і маєш волосату пилку =) \\

З.І лан я на мікроекономіку)

LanaДата: Среда, 05.12.2007, 09:23 | Сообщение # 16
_†_п_П_††_п_†_П_
Quote (ma|CHINE|)
Такс, харош флудити і перемальовувати мої пости, бо я сука не обідливий, але злопамятний, і не дай Бог я колись стану моодером десь, де буде хоча б один твій пост

на форумі РА чи Крапки? biggrin

Не кажи, шо мені робити і я не скажу, куди тобі йти ;)

CTPAXДата: Среда, 05.12.2007, 19:07 | Сообщение # 17
Dishonored
Шо поробиш, не всім подобаються жахи sad Нажаль, зараз існує загальна тенденція при знятті трилогій( і більше) - використовується той самий сюжет. У випадку з жахами, то тут міняють лише спосіб нейтралізації персонажів фільму... імхо

ma[CHINE]Дата: Среда, 05.12.2007, 20:21 | Сообщение # 18
Убер Троль
Ну я б пилку і ужасами не назвав, скоріше психологічний триллер.
Оффтоп: сьодні в 18.00 за Києвом дивився по НТВ чи якомусь там кацапському каналі сучасну екранізацію "Преступлєнія і наказанія". Завжди знав шо москалі тупі... Дивився з мамкою, вона хавала якраз. Тут цей чувак якраз йобнув тьотку сокирою по голові, купа крові, мозги і тд... і це в сьомій вечора по москалях... Мамка тож прозріла...
Десь чув таку думку, чи навіть не думку, шо більшість кіно-фахівців чи просто кіноманів, які передивилися всьо шо можна, і шо не можна, шукають хоть шось, шо може полоскотати їх всохшийся від специфектів і плаксивих драм нерворий зросток під назвою мозок. Так вот такі фільми як Пилка - це і є піща для мозку, але не головного, а спинного, бо в таких людей замість мозку вже "кислотний залишок"©(Май діар хімічка ака сука йобнута)
Ше можливо сюда можна віднести аніме, бо там реальніше замутити спецефекти... Хотя для мене аніме - нецікаве вбивання часу.
Вот так вот... Читайте Достоєвського, дивіться Пилку, слухайте вчення Креола Урського, не вірте в Сотону!

[Vet]Дата: Среда, 05.12.2007, 21:00 | Сообщение # 19
Scout
всякі там "пили" і "резідент івел" - тупе мнясооо, вот для того шоб полоскотати всідомість і споглянути купу мяса, короче тупняк. краще дивитися мультіки про Вінні Пуха і ослика Іа, в них набираєшся більше досвіду. хотя тупе мясо завжди буде популярне для тих кому не вистачає різноманіття, кому не вистачає викиду агресії і всякої такої шняги (насінг персонал:))
короче ви як хочте а я 100% не підписуюся на таке, я ібав поглинате збочені фантазії психологічно неврівноважених сценаристів

Vettest - <Warhammer> - Forsaken Rogue - CityNet WoW
Vetty - <Warhammer> - Tauren Druid - CityNet WoW

HARdДата: Среда, 05.12.2007, 22:41 | Сообщение # 20
° Me Smash Human °
Я придумав..кароче ми йдем на Новий Психологічно-добрий Мультфільм Вінні плюх і його сумашедші друзі.. де ЩАсливий і пяний вінні пух буде роздавати піздюлей направо і наліво також Снашатись зі всіма попавшимись йому на очі тюленями.. і вбивати купу народу .а в заключенні він прсото напросто наблює весь унітаз =)

З.І. при написанні сценарію ніодна моя мозкова клітина не постраждала)

• Страница 2 из 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Поиск:

HARd & Lana © 2007Хостинг от uCoz