|
Що ти слухаєш
|
|
|
|
| ma[CHINE] | Дата: Пятница, 04.05.2007, 00:05 | Сообщение # 2 |
![ma[CHINE]](/avatar/05/772609.jpg) Убер Троль
Статус: Offline
| Колись захоплювався репом... Потім потрохи перейшов на реп-кор і хард-кор... Пізніше відкрив для себе індастріал! Зараз слухаю ну-метал. Конкретно вказати групи важко, бо визначити щось найкраще... ну не просто Хоча дуже пре Сістєма, але іменно та Сістєма періоду токсісіті, коли на концертах був сплошний вибух емоцій та імпровізація... В двох останніх альбомах вони якісь серйозніші стали, старші стали чи як.... Про Рамів важко не згадати, тут коментарі лишні.... Також жити не можу без Найтвіш... Полюбляю українські альтернативні гурти, типу Анна, Тол, Борщ...
Хто не поставить мені плюс в репутацію, той унітаз баби Роми!
|
| |
|
|
| ma[CHINE] | Дата: Пятница, 04.05.2007, 08:07 | Сообщение # 3 |
| | Quote (HARd) | | Анна це Християнська групі | О_О або то я шось не розумію, або то їм не дуже получається...
|
| |
|
|
| Krusnik | Дата: Пятница, 04.05.2007, 11:56 | Сообщение # 4 |
|
Dishonored
| А я слухаю як в мене собаки під вікном виють, або коти гризуться!!! Дуже схлже на Токіо Хотел!!!
сУсЛиК СуКа ЛиЧнОсТь
|
| |
|
|
| ma[CHINE] | Дата: Пятница, 04.05.2007, 15:55 | Сообщение # 5 |
| | Quote (Krusnik) | | Дуже схлже на Токіо Хотел!!! | Доречі про ТХ... Після першого їхнього кліпу я сюрйозно замислився: це вокаліст чи вокалістка?! Але наступний кліп розкрив всю правду ---- це вокалістка
|
| |
|
|
|
|
| Krusnik | Дата: Пятница, 04.05.2007, 18:13 | Сообщение # 7 |
|
Dishonored
| шо ви про ТХ....я вам про котів і собак а вони мні про якихось зализаних пі...гомосексуалістів...
сУсЛиК СуКа ЛиЧнОсТь
|
| |
|
|
| ma[CHINE] | Дата: Пятница, 04.05.2007, 18:38 | Сообщение # 8 |
| | Quote (Krusnik) | | я вам про котів і собак а вони мні про якихось зализаних пі...гомосексуалістів... | та ми зовсім не тобі, просто тема називається Музика, Книжки, Фільми, от і говорим по темі, а про братів наших меншихможеш поговорити тут forum.zoofil.ru
|
| |
|
|
| Krusnik | Дата: Пятница, 04.05.2007, 18:40 | Сообщение # 9 |
|
Dishonored
| Сделать хотел козу Сделал и сел в тюрму Ти гониш .... я ж там адмін!!!Та й взагалі я розказував як вони гарно співають...аж біляшів хочеться!!!
сУсЛиК СуКа ЛиЧнОсТь
Сообщение отредактировал Krusnik - Пятница, 04.05.2007, 18:40 |
| |
|
|
| Lana | Дата: Понедельник, 07.05.2007, 08:40 | Сообщение # 10 |
 _†_п_П_††_п_†_П_
| Ну якщо говорити по темі, то мене останнім часом ДУЖЕ пре Letzte Instanz, це є німецька готика. ЗІ: Курт, це якраз те, що тобі в мувіку сподобалось) в Мувіку була пісня Letzte Instanz - Nimm Mich!.
Не кажи, шо мені робити і я не скажу, куди тобі йти ;)
|
| |
|
|