Всіх вітаю з перемогою! Жаль наш головний суперник в лізі ФК Княжа виграв з таким же рахунком в Динамо3...
Але матч видався на славу.
Наступна домашня гра відбудеться 11 жовтня з ФК Нафком (останнє місце групи) Добавлено (02.10.2007, 17:27)
---------------------------------------------
УРРРРААААА!!!!!!!
Сьогодні сліпий жереб звів в 1\8 фіналу Кубка України з футболу Тернопільську НИВУ та Сімфуропольську Таврію!
Буде всього лише одна гра, вдома!
Такі матчі є рідкість для Тернополя, такий шанс наша команда не може втратити!!!
І ми в цьому їй допоможемо!!!
Минулий матч з Кривбасом показав дух Тернопільських вболівальників, ми опинилися на трельому місці по відвідуваності матчу кубка (6500чоловік) після таких грандів як Шахтар і Динамо!
То ж давайте ще більше покажемо свою підтримку нашому рідному клубу!!!
Всі дружно йдем 31 жовтня на ФУТБОООЛ!!!
ПостСкриптум Якшо така сильна підтримка буде продовжуватися і на далі, то міська рада повинна максимально реконстуювати міський стадіон.... А скоро Євро2012, і в мене мурашки по тілі як подумаю шо на нашому стадіоні може тренуватися хотя б якась збірна Англії!!!!
Добавлено (05.10.2007, 23:21)
---------------------------------------------
~~~Я хуєю от баяна~~~
Тільки недавно Нива Продерлася потом і кровю в 1\8 фіналу, як от вчора 4го жовтня порвала нахуй Нафтовик з Долини в гостях 1:8! З такими результатами чує моя трольська синя срака шо скоро будем в Першій а то й в Вищій лізі!!!
"Нафтовик" - "Нива"
1:8
(1) Бугайчук 1:0
(9) Сливка 1:1
(10) Суспіцин 2:1
(43) Суспіцин 3:1
(61) Дурай 4:1
(67) Суспіцин 5:1
(72) Кирилов 6:1
(85) Кривий 7:1
(90+2) Кривий 8:1
Як казав мій дідо: "Героям слава!"