|
Офігенна ссилка, особливо остання зліва, внизу
|
|
| Avalon | Дата: Четверг, 29.11.2007, 17:35 | Сообщение # 1 |
 Scout
Статус: Offline
| http://sys.wowatlantis.org.ua:8083/top.php ссилка від певно забутого вже "Доктора Зло"
Сообщение отредактировал Avalon - Четверг, 29.11.2007, 17:37 |
| |
|
|
|
|
| ma[CHINE] | Дата: Четверг, 29.11.2007, 20:23 | Сообщение # 3 |
![ma[CHINE]](/avatar/05/772609.jpg) Убер Троль
| Шось я не поняв приколу, бо не побачив знайомих букв... Або йа креведко, або ти волосате печенько © ЗІ Доктора Зло ніхто не забував і не забуде! Вот я вчора дивився Футураму повнометражну, згадав Зойдберга.... хммм... ностальгія за старим сітінетом... ЗЗІ Так як тема ФЛУД то писати можна все(!). Я пожалуй напишу своє ставлення до Аніме. Вот я його ніколи не дивився (крім Сакури...мммм...) і не збираюся, бо ліпше будуд всьо життя вирубувати ліси забутої цивілізацією Амазонки, ніж дивитися японські мульти. Хотя вирубування лісів має свій приколл, голі латіно-тьотки... екзотіка... рамантіка... крокодили... Та й взагаліто дивитись аніме тож нічо, крім хентайа канєшно, бо може вирости нездорова заХентайована людина типу Косого.. Взагаліто я не знаю нашо я почав говорити про аніме... ЗЗЗІ Я взагалі не знаю нашо я почав писати в цю тему, напевно апять дурка причіпилася... Получився монолог на тему "Хто прочитає пост до кінця, той невїбацца витривалий поцан". ЗЗЗЗІ Шойно згадав вчорашній Шахтар-Селтік... Ну і вот нахуя я згадав.... Апять депресія... /cry --Під час написання цього поста ніодна мозгова клітинна не постраждала--
Хто не поставить мені плюс в репутацію, той унітаз баби Роми!
|
| |
|
|
|
|
| Avalon | Дата: Четверг, 29.11.2007, 21:04 | Сообщение # 5 |
 Scout
| ну якшо ви уважно подивитись напис в самому низу тої сторінки, то прочитаєте шо то сервер Атлантіс, де завис наш "Доктор Зло", тому знайомих імен нема. П.С. було б цікаво глянути на подібну статистику і на сітінеті.
|
| |
|
|
| ma[CHINE] | Дата: Четверг, 29.11.2007, 21:11 | Сообщение # 6 |
![ma[CHINE]](/avatar/05/772609.jpg) Убер Троль
| Читаючи твій останній пост я згадав англійські фільми, особливо детективи.... Я знаю шо Слеш грає на Атлантісі, але йопт, мені якось не по приколу втикати хто там "самий невїбенний" чи "в кого на трінкеті найкрращий енчант" Просто ти написав, ніби ми там маєм побачити статистику Зойда, те як він піднявяс там і всіх рве нах Я згідний це цікаво, тільки не для гравців віддмінних від Атлантіса серваків На сітінеті звичайно хотілося б таке зобачити, але.... чи є смисл? І так понятно, в кого найбільше броні, і в кого найменше АйКю... Хотя задум непоганий, тільки з ним на форум Біттера (най би його зляк трафив за пінги) чи до Всемогучого Нетелівса
Хто не поставить мені плюс в репутацію, той унітаз баби Роми!
|
| |
|
|
| Lana | Дата: Четверг, 29.11.2007, 23:22 | Сообщение # 7 |
 _†_п_П_††_п_†_П_
| Та брєд, точно..... Quote Самые богатые Выборка самых состоятельных игроков № Игрок Золото 1 Exigo 4803 2 Rain 3087 3 Вредина 2905 4 Pochemuchka 2752 Бідно живуть А якшо серйозно....ну просто ппцц яка офігенна ссилка..... Мені таак сподобалося...... Дуже цікаво і пізнавально. 
Не кажи, шо мені робити і я не скажу, куди тобі йти ;)
|
| |
|
|
| Avalon | Дата: Пятница, 30.11.2007, 08:05 | Сообщение # 8 |
 Scout
| Мені от цікаво, де стіки броні набрали, непогано було б нашмот глянути. № Игрок Броня 1 Доби 29469 2 Severn 19467 3 Cidius 19006 4 Metalslave 18905 5 Spellforce 18118 6 Antivirus 17171 7 Pradd 15424 8 Smeth 15293 9 Blackhorn 14672 10 Han 13018
|
| |
|
|
| [Vet] | Дата: Пятница, 30.11.2007, 12:14 | Сообщение # 9 |
![[Vet]](/avatar/00/00/041298.jpg) Scout
| 1 місце мабуть в норм вдітого друля який перед здійсненням заміру для даної статистики забув вийти з форми медведя)))
Vettest - <Warhammer> - Forsaken Rogue - CityNet WoW Vetty - <Warhammer> - Tauren Druid - CityNet WoW
|
| |
|
|
| Avalon | Дата: Пятница, 30.11.2007, 14:18 | Сообщение # 10 |
 Scout
| хто зна, може і так, але заміри вже змінились, і тепер найбільше броні це 23к
|
| |
|
|