|
Сітінетовські клони нашого сайту
|
|
| [Vet] | Дата: Понедельник, 08.10.2007, 21:03 | Сообщение # 21 |
![[Vet]](/avatar/00/00/041298.jpg) Scout
Статус: Offline
| ну шож сказати))) вони ж профі в ВЕБ-девелопменті, зе бест кодери і девелопери зібралися для створення МЕГА проекту, посилання на який я дав вище))) Аванку, ти туйво, думай шо пишеш ато я вже писав шо буде наєздах...не думаю шо тебе за твої нісенітниці буде хтось банити - ти тут главний комік))) але іто правда - іди трать свої великі творчі сили на свій МЕГА кульний сайт вашої МЕГА кульної гільди анархістів в яких ранг "анархіст" іде перед ветераном)))тобто ветерани круче анархістів шо і само собою попускає ідею рангу "анархіст" за рахунок його низького статусу в ієрархії гільди)))
Vettest - <Warhammer> - Forsaken Rogue - CityNet WoW Vetty - <Warhammer> - Tauren Druid - CityNet WoW
|
| |
|
|
| HARd | Дата: Понедельник, 08.10.2007, 21:05 | Сообщение # 22 |
|
° Me Smash Human °
| та в них ранг Гільд Мастер то тож попуск неймоверний =))) ну так вони ж дійсно мега кодери, мега правильно, грамотно пишуть :))
Самурай без меча подобен самураю с мечом но только без меча
|
| |
|
|
| [Vet] | Дата: Понедельник, 08.10.2007, 21:13 | Сообщение # 23 |
| цей мудак галімий сре в різних темах, зара Гарток обідиться і стре його нахуй, от не вміє людина культурно відвідувати чужі форуми... ше побачу таку шнягу як він написав в анекдотах то буду крити матами не дивлячись на його понижений рівень інтелекту...
Vettest - <Warhammer> - Forsaken Rogue - CityNet WoW Vetty - <Warhammer> - Tauren Druid - CityNet WoW
|
| |
|
|
| Lana | Дата: Понедельник, 08.10.2007, 21:16 | Сообщение # 24 |
 _†_п_П_††_п_†_П_
| бги..... не треба того клоуна стирати, хай живе
Не кажи, шо мені робити і я не скажу, куди тобі йти ;)
|
| |
|
|
| HARd | Дата: Понедельник, 08.10.2007, 21:16 | Сообщение # 25 |
|
° Me Smash Human °
| Quote (|Vet|) цей мудак галімий сре в різних темах, зара Гарток обідиться і стре його нахуй, от не вміє людина культурно відвідувати чужі форуми... ше побачу таку шнягу як він написав в анекдотах то буду крити матами не дивлячись на його понижений рівень інтелекту... Ну я тож посрав на їхньому форумі но я там мм не ображав їх ))) а просто мм критикував убогість сайту =) но без матів)))
|
| |
|
|
| [Vet] | Дата: Понедельник, 08.10.2007, 21:28 | Сообщение # 26 |
| єссс, тепер його нік відповідає реальності)) ВІТАЄМО НОВОГО УЧАСНИКА - пан ЇБАНЬКО))) Добавлено (08.10.2007, 21:28) --------------------------------------------- і ось в студії аська пана ЇБАНЬКА))) 474117380
|
| |
|
|
|
|
| [Vet] | Дата: Вторник, 09.10.2007, 11:26 | Сообщение # 28 |
| ух ти шпійон який (якшо вона не динамічна) )))
|
| |
|
|
| HARd | Дата: Вторник, 09.10.2007, 16:29 | Сообщение # 29 |
|
° Me Smash Human °
| Quote (|Vet|) ух ти шпійон який (якшо вона не динамічна) ))) Та нє врятлі0
|
| |
|
|
| Lana | Дата: Вторник, 09.10.2007, 17:01 | Сообщение # 30 |
 _†_п_П_††_п_†_П_
| Вона бітеровська....)
Не кажи, шо мені робити і я не скажу, куди тобі йти ;)
|
| |
|
|