|
Сітінетовські клони нашого сайту
|
|
| Lana | Дата: Понедельник, 08.10.2007, 19:23 | Сообщение # 11 |
 _†_п_П_††_п_†_П_
Статус: Offline
| бугога.... Вони скоро повішаються..... якшо не знайдуть як викинути всі наші пости з тобою на тому їхньому форумі
Не кажи, шо мені робити і я не скажу, куди тобі йти ;)
|
| |
|
|
|
|
|
|
| Їбанько | Дата: Понедельник, 08.10.2007, 20:29 | Сообщение # 14 |
|
| наш сайт смішний ? та ваш сайт самий гірший який є на планеті, а ваша гільда певно сама гірша яка є в орди
|
| |
|
|
|
|
| [Vet] | Дата: Понедельник, 08.10.2007, 20:39 | Сообщение # 16 |
![[Vet]](/avatar/00/00/041298.jpg) Scout
| Avanko бачу модний тіпок))) про гільду мовчи ато буде біда чорррна))) я тобі хотів замутити ховрашка апокаліпсісу під твою гільду але шось в мене сьодня "не стоїть" на то))) ти головне не переживай - на сітінеті ти зі мною ше будеш мати справу коли будеш 70 лвл, там і побачимо чия гільда краща))) ех жалко ховрашка сьодня не зроблю, а так би весь форум Крапки втухав))) до речі можу показати тобі найгірший сайт на планеті і походу ти знаєш хто його робив))) такшо дивися і милуйся: http://www.spasua.narod.ru але стоп, його ж робив мастєр вашої гільди, значить цей сайт ЗЕ БЕСТ В СВІТІ)))
Vettest - <Warhammer> - Forsaken Rogue - CityNet WoW Vetty - <Warhammer> - Tauren Druid - CityNet WoW
|
| |
|
|
| HARd | Дата: Понедельник, 08.10.2007, 20:41 | Сообщение # 17 |
|
° Me Smash Human °
| Quote (|Vet|) але стоп, його ж робив мастєр вашої гільди, значить цей сайт ЗЕ БЕСТ В СВІТІ))) ОМГ О БОЖЕ,... аа бла я плачу... о мій ГАД )))) ооо упал пацтул в канвульсіях ))) Мій Пес певно краще ПХП знає =)
Самурай без меча подобен самураю с мечом но только без меча
|
| |
|
|
| Їбанько | Дата: Понедельник, 08.10.2007, 20:48 | Сообщение # 18 |
|
| Quote (HARd) оо оце ти так довго думав? :))) шо оперативки мало, на більше? ) бідняжка... ну воно і видко шо ще маленький ну нічо підростеш зрозумієш =)) Мальчік ГЕй Альнсавой =) я міг би написати краще але не хочу тратити часу на ваш тупорилий сайт,
|
| |
|
|
| HARd | Дата: Понедельник, 08.10.2007, 20:50 | Сообщение # 19 |
|
° Me Smash Human °
| Quote (Avanko) міг би написати краще але не хочу тратити часу на ваш тупорилий сайт, а ну так так ))) а давай ти всетаки то мені в очі скажаеш .. а? ))) ну я так хочу подивитись на новий альянс ато старий я весь уде бачив думаю наша гільда зрадістю зістрнеться з вами )) як в старіну ще ото як була Весна.. ну давай ок? і час тобі не потрібно тратити) буде шось писати )) будеш як то кажуть "ротом працювати"
Самурай без меча подобен самураю с мечом но только без меча
|
| |
|
|
| Lana | Дата: Понедельник, 08.10.2007, 20:51 | Сообщение # 20 |
 _†_п_П_††_п_†_П_
| впала....... плкала....... йопти......
Не кажи, шо мені робити і я не скажу, куди тобі йти ;)
|
| |
|
|